Patio

Bungalows

In Nederland is er een steeds grotere vraag naar woningen met een volwaardig slaapprogramma op de begane grond met een ruime woonkamer en tuin.

Het plan van de 11 levensloopbestendige woningen omvat:

 • 7 midden woningen
 • 4 hoekwoningen;

De woning heeft een zeer ruime hal (ca. 16,2 m2) met toilet, een woonkamer/keuken (ca. 52,9 m2) met aan de voorgevel de keuken en aan tuinzijde de ruime zit-/eethoek. Vanuit de entreehal komt u in de drie slaap-/werkkamers (ca. 19,1, 12,3 en 13,6 m2) en de badkamer. Aan de voorgevel bevinden zich ook de fietsenberging en kliko-ruimte. In de voortuin is er ruimte voor 2 parkeerplaatsen. In de achtertuin bevinden zich nog de tuinkast en de vlonder aan het water.

Wonen in

de 21e eeuw

De kwaliteit van wonen heeft naast veiligheid en gezondheid vooral te maken met de gebruiksmogelijkheden van een woning. Voldoet de woning aan de wensen van de bewoner, heeft de woning comfort, is de woning flexibel genoeg, heeft de woning toekomstwaarde? De ontwikkeling en realisatie van dit plan is vanuit deze kwaliteitsvisie opgezet.

Patio Bungalows

Woonwensen vertaald in een ­standaardpakket

Wellicht heeft u en/of uw vrienden en kennissen in het verleden een woning gekocht. Veelal werd u toen geconfronteerd met uitgebreide meerwerkkosten teneinde uw eigenlijke specifieke woonwensen te kunnen realiseren. In dit project levert Waalborgh Bouwontwikkeling V.O.F. standaard een uitgebreid woonwensenpakket, waarvoor u bij vele andere projecten aanzienlijke meerkosten zou moeten betalen.

Dit standaard pakket bevat o.a.

 • hardhouten buitenkozijnen, ramen en deuren;
 • aluminium schuifpui
 • kosteloze verplaatsing keukenapparatuur binnen keukenzone
 • verdiepingshoge binnendeurkozijnen en -deuren;
 • warmtepomp en w.t.w-installatie;
 • vloerverwarming en -koeling;
 • luxe sanitair, met douchedraingoot en thermostaatkraan;
 • elektrische handdoekradiator;
 • uitgebreide keuze in luxe tegelpakket;
 • uitgebreide elektrische installatie met wandcontactdozen 300 mm vanaf vloer, bedrade aansluitingen voor elektrisch koken, magnetron, koelkast, wasmachine;
 • buitenarmaturen bij voor- en achtergevel;
 • gevelkom in achtergevel;
 • PV-zonnecollectoren op het dak.

Kortom royale, compleet afgewerkte eengezinswoningen met een volwaardig woonprogramma voor een kritische woonconsument, die hoge eisen stelt aan wooncomfort op een prachtige locatie in Akkerlanen. Wonen met zicht over water en groen, kan het mooier? Ervaar vanuit huis de weidsheid van het landschap en het pure, aangename wonen in Akkerlanen.

Plattegronden

Bouwnummers 15, 16, 19,,22 en 23
Bouwnummers 15, 16, 19,,22 en 23
Bouwnummers 17 en 20
Bouwnummers 17 en 20
Bouwnummers 24
Bouwnummers 24
Bouwnummers 14, 18 en 21
Bouwnummers 14, 18 en 21
Bouwnummers 14, 18 en 21
Bouwnummers 14, 18 en 21

Gevels

Bouwnummers 15, 16, 19, 22 en 23
Bouwnummers 15, 16, 19, 22 en 23
Bouwnummers 18 en 21
Bouwnummers 18 en 21
Bouwnummers 24
Bouwnummers 24
Kopwoning rechts
Kopwoning rechts
Bouwnummer 14
Bouwnummer 14
Patio Bungalows

Downloads

U kunt de bestanden hieronder online raadplegen of downloaden in de vorm van PDF. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang u van ons een link, waar u de brochure en de prijslijsten kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten.

Wilt u de brochure liever op papier in gedrukte vorm, ideaal als u uw nieuwe droom appartement aan uw familie of vrienden wilt laten zien, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Neem dan contact op met ons verkoopteam.

Brochure Patio bungalows LEES ONLINE Informatie, plattegronden, kopersinformatie en technische omschrijving Lees online
Brochure Patio bungalows (pdf) Informatie, plattegronden, kopersinformatie en technische omschrijving Download PDF (6,2 Mb)
Informatie brochure LEES ONLINE Algemene informatie omtrent project Akkerlanen Lees online
Informatie brochure (pdf) Algemene informatie omtrent project Akkerlanen Download PDF (9,6 Mb)