Akkerlanen

Akkerlanen

wordt wel een heel mooi stukje Waalwijk

Wethouder Wonen, Eric Daandels is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Akkerlanen. Hij steekt zijn enthousiasme over de opzet van Akkerlanen ook niet onder stoelen of banken.

“Allereerst is de ligging uniek. Precies op de overgang van het stuifduin- en bosgebied van de Loonse en Drunense Duinen naar het open rivierkomgebied van de Maas. Mooier kun je het niet hebben. Deze unieke omgeving heeft potentie om recreatie, natuur en wonen samen te laten komen in een bijzonder stedenbouwkundig plan.

Akkerlanen wordt wel een heel mooi stukje Waalwijk
Akkerlanen wordt wel een heel mooi stukje Waalwijk

Je woont hier voor je gevoel midden in de natuur. De meeste woningen hebben brede kavels, waarvan bijna 110 ook nog eens aan het water liggen. Ook zijn er 39 kavels voor particuliere bouw en 12-16 woningen voor CPO voor ouderen.

Deze plek combineert de kwaliteiten van het groen en water met de stedelijke voorzieningen van Waalwijk. Alles op fietsafstand van elkaar. Wil je verder weg? Geen probleem, binnen een vijf minuten rijd je de A59 of N261 op.

Akkerlanen wordt wel een heel mooi stukje Waalwijk

Akkerlanen is klaar voor de toekomst. De wijk is compleet gasloos en intentie is om woningen aan te sluiten op een Thermische Energie wijkwarmtenet. De woningen voldoen aan de hoogste energienormen. Uiteraard is er ook veel aandacht besteed aan het groen in de wijk. Dit wordt mooi doorgetrokken vanuit het Hoefsvengebied. Ik ben ervan overtuigd dat Akkerlanen een schitterend stukje Waalwijk wordt.”

Akkerlanen wordt wel een heel mooi stukje Waalwijk
×