Akkerlanen

Akkerlanen

omringd door groen

In Akkerlanen beleef je de natuur in al haar facetten. Water en groen zijn ‘all over the place’. Deze vriendelijke woonwijk is dan ook uniek in Waalwijk en zelfs in Noord-Brabant. Een combinatie van landschap in je achtertuin, modern woongemak en alle gewenste voorzieningen van de stad op loopafstand.

Wie in Akkerlanen woont, kan lopend de natuur in. Vlakbij bosachtige en stuifzandgebieden. Vanuit huis loop je zo het Hoefsvengebied of langs het Drongelens kanaal in voor een ochtendwandeling of een rondje joggen. In de wijk wordt ook een circuit van wandelpaden aangelegd met aansluiting op de bestaande wandelroutes. Dus een wandeling door de natuur begint gewoon bij je thuis.

Andere belangrijke ingrediënten zijn er in de directe nabijheid om recreatie, natuur en wonen te integreren. Zo liggen pal naast Akkerlanen onder andere de Surfvijver, het overdekte zwembad Olympia en diverse sportparken. Verder vindt je een hertenkamp, speeltuin, speelweides en diverse vennen in de directe nabijheid.

Akkerlanen omringd door groen

'Houd je van de natuur, dan wil je in Akkerlanen wonen'

×