Akkerlanen

Start verkoop Fase 2

16 juli 2022

Op zaterdag 16 juli tussen 9.30 - 11.30 uur zal in de RABO Lounge van het RKC-stadion de start verkoop plaatsvinden van Fase 2 van het bestemmingsplan Akkerlanen.

 

Dit betreft de volgende woningtypes:

  • 18 twee-onder-een-kap woningen
  • 22 midden- en hoekwoningen
  • 8 semi-bungalows

Tijdens de start verkoop voorzien wij u graag van de nieuwe brochures, prijslijsten en zijn beschikbaar voor eventuele vragen.

Start verkoop: zaterdag 16 juli 2022
Locatie: RKC Stadion Waalwijk
Tijdstip: 9.30 tot 11.30

Niet in de gelegenheid?

Bent u niet in de gelegenheid om naar de start verkoop te komen, dan is dat geen probleem, want vanaf 16 juli is het ook mogelijk om alle verkoopinformatie te downloaden via de projectwebsite. Vanaf maandag 18 juli zijn de brochures ook af te halen op het kantoor van Van de Zande Makelaardij aan de Grotestraat 344 in Waalwijk.

Start verkoop<br>16 juli 2022

Interesse?

Verkoopprocedure

Na de start van de verkoop heeft u tot 2 september 2022 de tijd om uw voorkeur(en) voor een woning door te geven. Dat kan door het inschrijfformulier volledig in te vullen op de projectwebsite (van 16-07-2022 tot 02-09-2022)

Aan de hand van de ontvangen inschrijvingen zal de toewijzing plaatsvinden. Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven, zullen wij toewijzen op basis van loting. De loting zal niet op volgorde van inschrijfdatum zijn.

Wanneer u bent ingeloot voor een bouwnummer, informeren we u zo snel mogelijk telefonisch en sturen een bevestiging van de verstrekte optie per e-mail. Ook als u niet bent ingeloot en er geen woning beschikbaar is, laten we u dat ook weten.

Mochten er na het verlopen van de optietermijn nog woningen beschikbaar komen, dan zullen we die opnieuw toewijzen en nemen wij contact met u op indien de situatie zich positief voor u ontwikkelt.

Meer informatie
Mocht u na ontvangst van de verkoopinformatie nog specifieke vragen hebben die van invloed zijn op de keuze van uw woning, dan kunt u hier contact met ons opnemen.

×